• Коментари: 15
  • Аутор:

Без икаквог ботокса – гарантовано ћете изгледати 15 година млађе

Олга Ткачук
Победник конкурса:
„Приче из живота како су се корисници пролепшали“.

Добар дан, моји драги читаоци. Хтела бих да вам испричам своју причу о томе како људи траже лепоту иза седам гора, а нађу је код куће.

Прво да се представим. Зовем се Олга Ткачук, имам 47 година и живим у Сопоту

Да наставим са причом

Једног лепог јутра, погледала сам се у огледалу и почела да плачем. Дубоке боре на челу, огромни набори око уста и носа, подочњаци и нечиста кожа. Јесен је већ у јеку, чезнемо за светлошћу и топлотом. Не знам зашто, али изненада сам се сетила једне жене која је причала како је подмладила своје лице у једном тунижанском спа салону. У некадашњој француској колонији раде бројни искусни козметичари, француског порекла, који такође користе француску козметику. Резултат није лошији негу у Француској, али је зато 2-3 пута јефтинији. Зато су путовања у тунижанске бање постала тако популарна, не само у Француској, већ и по целом свету :-)

„Зар нисам заслужила да будем лепа?! – одлучила сам се да потражим информације о летовима за Тунис. А као што се зна, ко тражи тај и нађе. Код једне туристичке агенције добила сам last minute понуду са 50% попуста. Два дана касније била сам у климатском лечилишту Хамамет, највећем спа центру за Bio Azur. Тамошњи чаробњаци одмах су се бацили на моје лице и тело. Не бих да вас досађујем са коришћењем различитих производа, између осталог, блата и хидро-масажа. Дакле да се вратим на тему, испричаћу вам шта су урадили са мојим лицем.

Био је то 12-дневни циклус. На почетку су усликали слике лица да би пацијент могао да види разлику на сликама. После тога ме је чекала луксузна козметичка фотеља. На њу седнете и они вас размазе. Чује се тиха музика, ваздух мирише на пријатну арому, жена лагано масира моје лице и наноси ароматичну крему. Цела процедура је трајала око 15-20 минута, и тако 12 дана. На крају су опет усликали слике мога лица. Сами погледајте резултате, молићу лепо.

Подочњаци, боре, набори око уста и носа – све је једноставно нестало! И са њима је још настало 15 година! Била сам шокирана и одушевљена! Моја козметичарка, која се већ одавно навикла да види радост својих пацијената, насмешила се. А да, заборавила сам да кажем како се зове третман за лице који сматрам да је врло делотворан. Зове се COLLAMASK!

Кад сам се вратила у Сопот, моје пријатељице су свакако биле одушевљене. Засуле су ме питањима! Иако сам лично била врло тужна... искрено сам одговорила на њихова питања. Радост због мог новог лица на изненађујући начин су засенчили тужни погледи моје мајке. Одмах сам све разумела. Жена остаје жена без обзира на године. Она увек жели да буде лепа. Ипак, просто је нереално послати једну 71-годишњу жену у Тунис. По продавницама сам се распитала о третману – али нико није ништа чуо о томе...

Испоставило се да се код нас овај третман за лице у облику креме може наручити

Прошло је пола године. Изненада – гле чуда! На интернету сам открила једно име које ми је познато – COLLAMASK! Прочитала сам о њему и скоро све је било тачно. Само је паковање било другачије него у Тунису. Али по цени, ово је било повољније. Да ли су у Тунису узели превише за третман? Другим речима, иако нисам била сасвим сигурна, наручила сам је! Уосталом знам како крема изгледа и како делује! Ако је то оригинална крема COLLAMASK, победила сам!

Пакет је стигао за 5 дана. Одмах сам позвала мајку да дође код мене. Јер тачно сам знала шта треба да урадим. Без козметичке фотеље, без музике и арома терапије. Али COLLAMASK делује без обзира на то. После 12 дана моја мајка је постала 15 година млађа. Један дан – за једну годину!!

Тако да сам данас хтела да вам покажем резултат свог рада:

Одмах сам наручила додатних 6 туба – за мене, моју мајку и моје пријатељице. Морате да је имате! До сада нисам нашла ништа боље за кожу лица. То је брз резултат. Лепота!

То је цела прича. Надам се да ће многе имати користи од мог искуства. Жена у сваком животном добу треба да буде лепа!


COLLAMASK


На страницу COLLAMASK>>>

Срдачно, Олга Ткачук

Оставите своје мишљење:

Сви коментари: 15

Коментари

Желиш ли да прокоментаришеш? Онда се одмах пријави

71 година? Тешко је поверовати :) Наручићу крему. Да ли сте видели састав на веб-сајту? Просто супер :)

COLLAMASK – изванредна је! У последњих пола године постала је јако популарна.

Да ли су стварно открили нешто паметно? Већ сам довољно новца дала за глупава средства. Ако заиста делује, сигурно ћу наручити.

Дивно! Врло делотворно средство за подмлађивање! Мале боре нестају без трага.

Хвала за слике! Супер резултат! Девојке, пишите о својим резултатима! Веома интересантно.

У продавницама нисам видела ову крему за подмлађивање. Колико видим, овај третман се може наручити само на овој страници.

Три циклуса и моје боре су нестале, чак и оне врло дубоке. Чудесно! На време сам открила ваш блог. Хвала!

Просто супер! :) Случајно сам открила ову крему. Овакве информације дефинитивно треба проследити другим женама!

Супер жена! Имам тридесет година, а изгледам старије :( Добро, наручићу је.

Наше богате ће одмах почети да је користе. Морам да наручим пре него што понестане. Ко зна...:)

Девојке, крема COLLAMASK се не брине само о борама већ и о отоцима. Имала сам тако ужасне подочњаке, а сада их уопште немам. Већ дуго нисам била овако срећна.

Виде се резултати! Супер ефекат! Хвала за коментаре :)

Већ сам чула за COLLAMASK, али нисам знала да може да се наручи. Хвала за савет!

Наручила сам! Ураа...

А мени ју је муж поклонио за рођендан :) Рекао је да ћу од сада бити најлепша жена на свету :) А шта ја мислим о томе? Баш то се испунило :)

Купила сам је – и свиђа ми се маска! Користим је већ два месеца. То је збиља права маска за подмлађивање лица, а не нешто друго!!! Ево и резултата.

Одмах пробајте
COLLAMASK
 
Report